Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Τηλεκπαίδευση και τηλεπανάσταση...

Σήμερα 14:25:01

Υπογραφές μαζεύει η μαθητική κοινότητα στη διαδικτυακή πλατφόρμα Avaaz.org, με αίτημα την άμεση απόλυση τής υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως! Ήδη έχουν συγκεντρωθεί περίπου 12.000 υπογραφές. Το κείμενο εν είδει ψηφίσματος που καλούνται να συνυπογράψουν ηλεκτρο­νικά οι μαθητές και μαθήτριες έχει ως εξής.

Απαιτούμε την άμεση απόλυση τής κυρίας Κεραμέως. Μην μας στερείτε τα αυτονόητα!
Στους 18 μήνες ως υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει αποδειχθεί όχι μόνο ανίκανη, αλλά και απειλή για τους μαθητές. Απαιτούμε την άμεση απόλυσή της. Γιατί:

1. Αδιαφορεί για τα προφανή προβλήματα της τηλεκπαίδευσης.
2. Είναι υπεύθυνη για τα ημίμετρα που πάρθηκαν στα σχολεία όσο λειτουργούσαν.
3. Αρνείται να κάνει διάλογο με τους μαθητές.
4. Έλαβαν χώρα περιστατικά αστυνομικής βίας κατά ανήλικων μαθητών τους τελευταίους μήνες. Περίτρανο παράδειγμα το περιστατικό στο Υπουργείο Παιδείας 9 Οκτωβρίου.
5. Γίνονται ανούσιοι αιφνιδιαστικοί πειραματισμοί με την αλλαγή της νομοθεσίας έξι μήνες πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις.
6.Επαναφέρεται η οπισθοδρομική Τράπεζα Θεμάτων.
7. Χρονοτριβή της ανακοίνωσης της νέας ύλης.

Απαιτούμε να μην έχουμε εμπόδια για την μόρφωση που όλοι δικαιούμαστε. Απαιτούμε να μην στερούνται από τους μαθητές τα αυτονόητα, απαιτούμε κάποιον που μπορεί να ανταπεξέλθει να ανταποκριθεί και να κατα­νοήσει το εκπαιδευτικό σύστημα και τις ανάγκες τών μαθητών...

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙΑ
Γιάννης Π.
Μπράβο στους μαθητές! Πάμε όμως σε νέες καταστάσεις, "τηλεπανάσταση", για το λεξικό του Μπαμπινιώτη...
ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ
Φωτογραφίες και εικόνες παρελθόντων ετών δεν είναι διαθέσιμες, τα σχόλια έχουν κλείσει. Αν επιθυμείτε να σχολιάσετε, μπορείτε να αποστείλετε το σχόλιό σας, αναφέροντας τη σχετική ανάρτηση, με την Επικοινωνία...
....